Contact

RPM Run wordt georganiseerd door 402 Automotive, initiatiefnemer van het nieuwe automotive merk RPM, voor deze Run wordt bovendien intensief samengewerkt met doorgewinterde rallyspecialisten. 

RPM is het nieuwe automotive merk van Nederland.
402 Automotive is al meer dan 20 jaar marktleider in het organiseren van automotive events en heeft veel mediaervaring uit het verleden met bladen als AutoExclusief en AutoMaxx Magazine en de betrokkenheid bij diverse automotive media van Telegraaf Media Groep (tussen 2005 en 2010 was het bedrijf onderdeel van TMG). Met haar enorme database van meer dan 120.000 petrolheads wordt een zeer groot gevarieerd publiek bereikt.
www.402automotive.com

RPM Magazine 
RPM gaat verder dan alleen een blad en wordt het nieuwe multimediale platform voor de echte petrolhead! Een compleet nieuw merk in de automotive branche met een ongekende printoplage van meer dan 90.000 gedrukte exemplaren, een website met het meest opvallende autonieuws, de grootse virals via een Youtube kanaal, een actieve Facebook pagina (500.000 likers!) en Instagram en ook events! De eerste uitgave verschijnt in het voorjaar van 2019.
www.rpmonline.nl

RPM Live
RPM Live is de live versie van het magazine, dat vol komt te staan met performance tuning cars, exclusieve auto's, sportauto's en dat in een dynamische setting op het Circuit van Zandvoort. Op het circuit is het een komen en gaan van de allersnelste bolides die tegen elkaar in actie komen met de streetlegal dragraces, Dutch Time Attack en nog veel meer. Van Mitsubishi Evo tot Audi RS6, van Honda Civic Type R tot BMW M5 en van VW Golf R tot Lotus Exige. 
www.rpmlive.nl

Contactgegevens 
402 Automotive/RPM Connect 
Gors 11 
NL 4741 TA HOEVEN 
T 088-0402402 

CONTACTFORMULIER

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER